Diensten

Frouin Designs verzorgt de grafische vormgeving voor de verschillende media, zoals drukwerk, website, sociaal media, apps, word/excel/powerpoint templates, whiteboard animaties, klein en grote formaten.

Op basis van de wensen van de opdrachtgever ontwikkelt Frouin Designs een concept ontwerp dat vervolgens zal worden gepresenteerd. Bij het ontwikkelen van een concept houden wij rekening met de doelgroep, financiële mogelijkheden en de technische verwerking. Daarna zal het ontwerp worden afgewerkt met behulp van professionnele software tot een eindproduct.

Wat wij doen?

Ontwerp en vormgeving

Wij brengen merkidentiteit en huisstijlen tot leven. Wij ontwerpen logo´s , huisstijlen,  websites, nieuwsbrief…uw hele identiteit van A tot Z.

Website met CMS

Wij ontwerpen websites en volgens uw wensen en financiële mogelijkheid laten wij uw website bouwen door programmeurs in Wordpress, CmsMS of in Modx. Wij begeleiden het hele project van A tot Z.

Drukwerk

Een goed ontwerp is niets waard als het niet perfect wordt uitgevoerd. Wij sturen de drukkerij aan en zorgen ervoor  dat het drukwerk bij u aan de deur wordt bezorgd.


Ondersteun en support

Een succesvolle identiteit vernieuwd zich en past zich aan in nieuwe situaties. Wij bieden ondersteuning voor een blijvend optimale uitstraling voor al uw uitingen.

Word/Powerpoint template

Heeft u een template van uw briefpapier in word nodig of een template voor uw powerpoint document nodig? Wij kunnen deze voor u vormgeven en beschikken over de juiste leveranciers om deze te laten programmeren.

Facebook/Twitter/LinkedIn

Wij ontwerpen uw pagina´s voor al uw sociaal media zodat u goed voor de dag komt.


Hoge Kwaliteit

Wij zijn perfectionisten en voortdurend vragen ons zelf af of het resultaat voldoet aan de wensen van de klant. Pas als het ontwerp en de uitvoering helemaal perfect zijn, zijn wij tevreden.

 

Whiteboard Animatie

Origineel en pakkend zijn wij begonnen met het maken van whiteboard animaties. Want wij weten dat een instructiefilm vele malen duidelijker is dan een uitgebreide omschrijving. Beeld spreekt! 

WIJ DENKEN MEE

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden hoe een vormgeving ontwikkeld kan worden. Wij zijn in staat om u de best mogelijke adviezen me te geven over de mogelijkheden voor uw onderneming.

 

 

 

Onze klanten